lunes, 19 de enero de 2015

‘Ciutat Morta’



0
La censura judicial operó en forma contraria a la que ellos esperaban. Record de audiencia para asistir al documental, viralizado el fragmento censurado con casi cien mil reproducciones en pocas horas, repudio generalizado por la medida totalitaria y TT en el estado español los HT  y 
A esto se sumó la espontánea convocatoria de cientos de personas en la plaza sant Jaume de Barcelona para rendir homenaje a las personas represaliadas.
A seguir la primera crónica de la concentración, un vídeo sobre Patricia Las Heras y Galería de fotos de Fotomovimiento. Nuestra solidaridad!

Concentració espontània a la plaça Sant Jaume després de l’emissió del documental ‘Ciutat Morta’
Centenars de persones han deixat espelmes davant l’Ajuntament de Barcelona per mostrar la seva indignació pels fets de l’anomenat cas 4-F
Centenars de persones s’han concentrat de forma espontània aquest diumenge a la matinada a la plaça Sant Jaume de Barcelona just després de l’emissió de ‘Ciutat Morta’ al canal 33 per mostrar la seva indignació pels fets que recull el documental.
‘Ciutat morta’ es fixa en l’anomenat cas 4-F, és a dir, els fets que es van produir a Barcelona després que, el 4 de febrer del 2006, un agent de la Guàrdia Urbana quedés ferit en rebre un impacte mentre controlava l’accés a una casa ocupada. Com a conseqüència d’aquells fets, quatre persones van ser condemnades a presó, una de les quals, Patricia Heras, es va suïcidar el 26 d’abril del 2011 durant un permís penitenciari, després d’haver assegurat repetidament que no tenia res a veure amb el cas.
La majoria de manifestants han deixat espelmes just davant de l’Ajuntament per recordar Heras. En l’acte també han parlat amics de la jove. El documental s’ha emès amb cinc minuts censurats per ordre d’un jutge. L’emissió de ‘Ciutat Morta’ ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials.
http://www.ara.cat/societat/Concentracio-Sant-Jaume-Ciutat-Morta_0_1287471436.html

Ver imagen en Twitter
RT"@VilaWeb: La Plaça Sant Jaume s'omple de manifestantsdesprés de l'emissió de pic.twitter.com/RWI8DNP1BV"

No hay comentarios:

Publicar un comentario